6 sleutelgebieden van uw bedrijf

MKB coaching

Toen we met een klant rond deze 6 sleutelgebieden werkten, werd het kristalhelder – dat deze zich in de achteruitkijkspiegel bevonden. Het was zeer verfrissend, omdat veel van onze klanten dachten dat dit de meest uitdagende gebieden van hun bedrijf waren.

 

6 sleutelgebieden

Toen we naar de 6 sleutelgebieden keken, was het voor ons duidelijk dat dit het perfecte moment zou zijn om ze allemaal opnieuw te bekijken. We identificeerden de volgende…

– "Soms zijn we ons bewust van onze onvoldoende capaciteit om een positieve cashflow te genereren. De kas zit vaak vol, maar we merken dat we er niet in slagen kansen te creëren."

– Door onze behoefte dat de baas er altijd moet zijn, zijn we eerder reactief dan proactief.

– "We zijn uit balans wanneer we onze marktomstandigheden evalueren, feedback ontvangen en besluiten om op deze verschuivende omstandigheden te reageren. Als we het erg druk houden, geven we onze klanten de schuld van alle Powered Conference gesprekken die we niet voeren."

– "We zijn vaak bang om ons negatieve nieuws te delen. In het geval van concurrenten zijn we bang dat we onze relatie met hen in gevaar brengen. In ons vak zijn we echter van de concurrentie afgehaakt en vrezen we dat potentiële kopers overlopen naar kansen."

– "Het lijkt er op de een of andere manier op dat het gewoon beter zou kunnen zijn om niet meer te leven en te kunnen sterven. We hebben onze basiswaarden uit het oog verloren en zijn gestopt met het werk te doen waar we van houden."

– "We hebben zelfreflectie en ontmaskeren onszelf.

 

Selectieproces 

Vervolgens hebben we een selectieproces met drie partijen ontwikkeld dat helpt om te identificeren of er 6 sleutelgebieden zijn die we kunnen toepassen op de situatie waarin onze cliënt zich bevindt. De selectie kan plaatsvinden door middel van een persoonlijk gesprek, een live coachinggesprek, of een reeks telefoongesprekken.

Elk teamlid werd gevraagd zijn of haar mening te geven over deze sleutelgebieden die werden geïdentificeerd. De resultaten waren zeer interessant. De groep stelde vast dat er een kerngroep van problemen was die de prestaties op deze sleutelgebieden beïnvloedden.

Hier zijn enkele van de resultaten die we hebben ervaren die aangeven wat moet stoppen en wat moet worden opgerekt.

– Nieuwe verkoopgesprekken – Als u te weinig tijd hebt om te plannen en uit te voeren is dit een uitstekend moment om een stap terug te doen, uw marktonderzoek te verschuiven en tijd en middelen te besteden aan niet motiverende activiteiten.

– Reactieve leadgeneratie – Het opbouwen van capaciteit voor een bepaald jaarlijks evenement kan ertoe leiden dat u volledig stopt met prospectie. Deze veranderingen moeten weer worden geïntegreerd in uw programma-activiteiten waar andere verkoopmensen aan het verwerken zijn.

– Ondermaatse pijplijn – In minstens drie van de zes gebieden vonden we prospectie een kritiek probleem. Ze moesten meer tijd besteden aan het ontwikkelen van prospectieactiviteiten.

– Tegenstrijdig beleid – In elk gebied kan het een kwestie van beleid zijn dat u voorrang geeft of het kan een kwestie van persoonlijke vragen zijn.

– Lead – Meer tijd moet worden besteed aan het creëren van bruikbare relatienetwerken.

–  Hoe uw successen met belangrijke teamleden – u kunt bepalen dat als je krijgt een hoog aantal teamlid verwijzingen naar uw account door het verstrekken van een kans voor hen om te wederkerig.

 

MKB coaching

Kijk eens naar deze gebieden en begin te kijken wat de echte implicaties zijn voor uw bedrijf. Zoals u kunt zien in wat we voor u hebben geïdentificeerd, zijn er bepaalde onderwerpen die we met u bekijken op het moment dat u ons inschakelt voor MKB coaching. Om dit in perspectief te plaatsen, kijk naar een van de vele softwarebedrijven die lead generaties aanbieden als onderdeel van hun marketingproces.