Hoe uw vitaliteit te verhogen,

Voor ons informatieblad behandelen we enkele algemene zaken over het verhogen van uw vitaliteit, waaronder fysieke, mentale, emotionele gezondheid en spiritueel welzijn. Al deze facetten spelen een belangrijke rol in uw vitaliteit "hart".

In de wereld van vandaag is de werkdag het drukst als je aan je hoofd zit. Of je nu een kantoorbaan hebt of achter je bureau zit, de notie van een afgebakend blok tijd om met jezelf door te brengen is verloren gegaan. Zo ook de notie dat zij die geen tijd voor zichzelf hebben, eerst hun bedankbriefjes sturen. Ik zeg het niet graag, maar eerst bedankbriefjes sturen is een soort abonneren. In plaats van zelfevaluatie, wat soms erg moeilijk is, bied ik de volgende observaties.

Ten eerste hebben we de neiging om naar buiten te kijken, naar meer pauzes, of naar wat we ook maar kunnen doorgronden, als het antwoord op onze problemen. De keerzijde van deze benadering is dat, volgens de uitdrukking op de muur, de man die naar je kijkt als je staat ook zijn respect betuigt. Ik vraag me af of dat echt is wie je om je heen wilt hebben. Ik heb gemerkt dat het vaak slechts een kwestie van tijd is voordat we vergeten zijn wie we zijn.

Ten tweede, het is belangrijk dat we ons interieur opruimen. Ik moedig iedereen aan om te onthouden dat de plaats waar je het grootste deel van je tijd doorbrengt ook een weerspiegeling van jezelf is. Ik merk dat veel volwassenen, wanneer ze geconfronteerd worden met onrust in hun leven, hun aandacht eerst verleggen naar de dingen om hen heen en niet naar hun eigen spiegelbeeld. De truc is om de tijd te nemen om te kijken naar waar je innerlijk staat. Velen van ons maken de fout ervan uit te gaan dat het enige wat in beeld is, de zorgen zijn. Zet de muziek wat harder, en kijk hoe je uiterlijke wereld verandert.

Ten derde, is het tijd om ons te verplichten op onze voeding te letten. Wat ik eet is van het grootste belang. Of het voedsel nu uit een restaurant wordt geplukt of ons bereikt via de vingers van intimiteit, het maakt een verschil. Het geeft aan hoe we voor onszelf zorgen. Een van mijn vrienden is vegetariër; hij denkt dat hij meer moet eten dan hij eigenlijk doet. Hij is geobsedeerd door perfecte tanden, en tijdschriften die beroemdheden afbeelden met perfecte tanden. Dus verandert hij zijn dieet. Hij begint nu te luisteren naar platen van Meat Loaf, luistert naar Queen's "Another One Bend It Wrong" terwijl hij op zijn nagels bijt. Hij komt 30 pond aan.

4e Afleiding: Afleidingen zijn een deel van ons dagelijks leven. In mijn kantoor heb ik een dagboek, en ik vraag mezelf af: "Hoeveel dingen zijn er op dit moment in je leven?" Het aantal varieert, maar vaak merk ik dat ik te weinig ruimte heb gelaten om te doen wat ik moet doen. Mijn reactie is dan verbazing. Bedoel je dat ik zo'n wild scala aan activiteiten in mijn leven heb gedaan dat ik niet ten volle heb geleefd? Geweldig, schrijf me maar in! Elke dag word ik zo moe en spuugzat van het proberen mijn leven in goede banen te leiden, terwijl ik mijn verplichtingen aan mijn verplichtingen moet nakomen. De wilde workout van vorige week was weer een afleiding van mijn gebrek aan consistentie.

5e afleiding: " klant Blaise van ons team had 10 kg overgewicht wat boven zijn (onze) taille lijn zat." In mijn hoedanigheid van het doneren van tijd, perspectief en energie aan supportlette en haar bedrijf, was deze zin veel interessanter dan elk van de anderen op de tape. De realiteit is dat naarmate onze levens complexer en onze verantwoordelijkheden tijdrovender worden, het hebben van vijf Teleitness Coaches samen ons de ogen van buitenaf op ons leven geeft. Het neemt de kloof weg die Telepathie ons geeft en stelt ons in staat om meer van de vreugde van gewoon zijn te ervaren. Hoeveel van ons nemen de tijd om het gevoel van eenvoudigweg zijn te ervaren?

Helpende projectie: Hoe wij ons leven zien, wordt grotendeels bepaald door onze percepties. In al onze gedachten is er gewoonlijk een 'ervoor' en een 'erna', hoewel ze complex kunnen zijn en een 'ervoor' en een 'erna' met 'daarna' kunnen inhouden, zoals een 'ervoor' dat je die operatie onderging en een 'erna' dat je genezen bent. De After kan zijn nadat de Afters hebben plaatsgevonden, en kan, zullen we zeggen, anders zijn? Denk hier alstublieft over na. Zelfs onze Afters zijn verschillend. Na een operatie moeten we beloven geen dingen meer te doen die ons verslavend of alcoholistisch maken, en misschien zijn het juist onze Afters die ons verslavend en onevenwichtig maken. Ja, het kunnen onze Afters zijn, onze tanden, onze tong, Parkinson. En de Afters, onstabiel en oncontroleerbaar, kunnen ons doden. Er zijn weinig genezingen van de Afters.

Hoe vinden we evenwicht? Welke van de Afters zullen we omarmen? Als het gaat om onze gezondheid en geluk evenwicht tussen onze tanden, onze tong, die dreigende pijn van neurasthenie, wat zijn dan onze Afters? Wanneer merken we voor het eerst die pijn, of telepathie, of amfetamine?